Farizejská káva

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a) diana
priemerné hodnotenie receptu

Prísady

8 ČL mletej kávy
1 dl rumu
4 vrchovaté ČL cukru
1/8 l šľahačky
4 kávové zrnká podľa chuti


Príprava

1. Z ½ l vody uvaríme prekvapkávanú alebo filtrovanú kávu – ako sme zvyknutí. Rum a cukor trochu zahrejeme, aby sa cukor rozpustil. Medzitým ušľaháme hustú šľahačku.
2. Kávu a rum rozdelíme do 4 šáločiek, navrch dáme kopček šľahačky. Ozdobíme kávovými zrnkami.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Perníkové rezy
Višňovo-maková torta
Medový koláč s jablkami
Dobrota pre lenivých
Jablková torta s vanilkovým krémom
Cesnakovo-syrová nátierka
Politické rezy
Hydinový šalát
Chuťovky s tatárskym biftekem
Skaramelizované kuracie prsia