Kuracie rezy na čínsky spôsob

Čas prípravy Zložitosť Cena
  45 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

0,5 kg kuracieho mäsa
1 lyžička soli
3 vajcia
3 vrchovaté lyžice solamylu
2 cibule alebo pór
1 lyžička kari
1 lyžička mletej sladkej papriky
1 lyžička mletej pálivej papriky (ak máte radi)
3 lyžice oleje
1 lyžička cukru
kečup


Príprava

1. Mäso nakrájame na tenké rezančeky, pridáme vajcia, olej, cukor a solamyl. Do misky nakrájame cibuľu, osolíme, okoreníme. Všetko dobre pomiešame s mäsom a necháme aspoň 24 hodiny v chladničke odležať.

2. Potom naberačkou robíme na rozpálenom tuku malé rezy, ktoré vypražíme z obidvoch strán.

Podávame s varenými zemiakmi, ale vynikajúce sú aj studené.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Croissanty s mandľami a rumom
Nugátové rezy
Špagety s mletým mäsom, oravskou a pivom
Krabia nátierka II.
Gazdovská polievka
Španielska hnedá omáčka
Tvarohové nátierky
Linecké s pomarančovým krémom
Kapustové rezy s mletým mäsom
Jablčný koláč s pudingom