Pikantná zelerová nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  45 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

1 kg zeleru
8 strúčikov cesnaku
citrónová šťava
250 ml majonézy
0,3 l vody


Príprava

1. Očistený zeler pokvapkáme citrónom a dáme do vody, aby nesčernel.

2. Nastrúhame zeler a očistený cesnak. Priebežne kvapkáme na strúhadlo citrónovú šťavu.

3. Na záver pridáme celú majonézu a vidličkou premiešame. Necháme odstát v chladničke 20 minút. Podávame s pečivom.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Bravčové medailonky so syrovou omáčkou
Pečené kačacie prsia s dusenou hruškou
Bravčové medailónky s vínovou omáčkou
Závin s orechovo-jablkovou náplňou
Čokoládové košíčky s krémom
Čiernobiele briošky
Insalata Caprese - Caprese šalát
Talianský šalát
Letné kuracie pečienky z jedného hrnca
Biskupský chlebík II.