Provensálska nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

200 g Lučiny
1 PL masla alebo Ramy
2 strúčiky cesnaku
cca 20 ks čiernych olív
soľ
oregáno podľa chuti


Príprava

Lučinu vymiešame s maslom, v prípade potreby zriedime trochou mlieka, pridáme prelisovaný cesnak, nasekané čierne olivy, okoreníme oreganom a osolíme.

Natierame na pečivo, najlepšie na čerstvú bagetu. Výborná je tiež na teplé, na olivovom oleji opečené plátky chleba či bagety.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Podhradské kapsičky
Taliansky závin
Včelie bodnutie
Restované kuracie pečienky
​Pečený baklažán ako príloha k mäsu
Šalát z Olomouckých syrečkov
Výborné maslové pagáčiky
Chai Latte
Koktail - Red Apple Martini
Ravioly so špenátovo-mäsovou plnkou