Znojemský guláš I.

Čas prípravy Zložitosť Cena
  60 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

600–700 g hovädzieho mäsa
80 g masti
1 stredne veľká cibuľa
½ ČL sladkej papriky
soľ
3 sladkokyslé uhorky
krúžky cibule


Príprava

1. Na masti speníme jemne narezanú cibuľu, pridáme papriku a mäso narezané na kocky.
2. Osmažíme ho po všetkých stranách, osolíme a mierne podliate dusíme do mäkka.
3. Do hotového gulášu pridáme na rezance pokrájanú uhorku a povrch posypeme praženými krúžkami cibule.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Celozrnné špagety s artičokami a sušenými paradajkami
Kakaovo-škoricový krémeš
​Pečený baklažán ako príloha k mäsu
Plnka ako príloha k pečenej hydine
Zlaté papriky
Plnené šampiňóny
Pikantná bravčová sviečkovica
Pohánkové palacinky
Zemiakovo-kapustové placky
Zeleninová polievka