Hliva na horčici

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

25 dkg hlivy
2 dkg cibule
5 dkg tuku
horčice
cukor
citrónová šťava
korenie
soľ
hladká múka


Príprava

1. Cibuľu speníme na tuku, pridáme nakrájanú hlivu, soľ, okoreníme. Dusíme do mäkka, necháme vydusiť až na tuk.

2. Pridáme múku, opražíme, pridáme horčicu, cukor, citrónovú šťavu, prípadne vodu. Povaríme.

Podávame s ryžou, knedľu alebo s prílohovými haluškami.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Slivkový koláč s mandľami
Fašiangové šišky
Ríbezle s jablkami
Ľadový šalát so schwarzvaldskou šunkou
Gaštanová pena
Rezne z mletého mäsa so syrom
Pappa al pomodoro - Toskánska paradajková polievka
Čučoriedkovo-čokoládové muffiny
Losos s citrónovo-smotanovou omáčkou
Vyprážané tofu s bielym jogurtom