Nátierka z filé a la homár

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

rybie filé
soľ
biely jogurt
citrón
cukor
worchestrová omáčka


Príprava

Filé uvaríme v osolenej vode, po vychladnutí roztlačíme vidličkou, zmiešame s majonézou a bielym jogurtom, dochutíme citrónom, štipkou cukru a kvapkou worchestrovej omáčky.
Podávame s čerstvým pečivom alebo s hriankami.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Kura so sladkou chilli omáčkou
Hamburské stehno
Fašiangové fánky
Zemiakovo-kapustové placky
Zapečené zemiaky s kuracím a krabím mäsom
Jablkový koláč s ovsenými vločkami
Jahňací guláš s paradajkami
Lahôdková káva
Zabíjačková pečienka s opekanými novými zemiakmi
Hrášková polievka