Tortilly s kuracím mäsom

Čas prípravy Zložitosť Cena
  45 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

500 g kuracích pŕs
3 PL oleja
5 PL sójovej omáčky
soľ
čierne korenie
korenie gyros
pol hlávky čínskej kapusty
paradajky
cibuľa
kyslá smotana ochutená soľou čiernym korením a bylinkami prípadne tatárska omáčka


Príprava

1. Umyté a osušené mäso nakrájame na kocky, premiešame s olejom, omáčkou a korením a necháme do druhého dňa v chladničke.

2. Na rozpálenej suchej panvici upečieme tortilly (základné cesto na tortilly najdete v sekcii cestoviny).

3. Na druhý deň mäso upečieme na panvici, podlejeme troškou vody a dusíme do zmäknutia.

4. Na tortillu dáme kôpku mäsa, trochu zeleniny, smotany a ľubovolným spôsobem zabalíme.

Tortilly môžeme plnit aj iným mäsom inak upraveným, inou zeleninou a iným dresinkom, fantázii sa medze nekladú.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

​Jablkovo-banánový svieži koláč
Znojemský guláš I.
Kuracie pečene s bagetou
Zapekané rybie filé v syrovej omáčke
Syrové guľky k vínu
Mousse z bielej čokolády s malinami
Hovädzí perkelt
Nátierka z Nivy s orechmi
Káva Pompadour
Domáci čokoládový termix