Plnený hermelín II.

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

Hermelín
1 PL masla
2 strúčiky cesnaku
2 PL strúhaných orechov
drvená rasca
soľ


Príprava

1. Hermelín rozkrojíme, opatrne vydlabeme.

2. Mäkkú časť syra zmiešame s maslom, s roztlačeným cesnakom, orechami, ochutíme rascou a osolíme. Naplníme, spojíme a zabalíme do alobalu. Necháme v chlade 2 dni odležať.

3. Krájame na dieliky, špáradlom spojíme s hroznovými bobuľkami.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Prekladané mäso so zeleninou
Balkánsky pekáč
Kokosovo-kakaový koláč
Čokoládová torta s karamelom
Pikantná cesnaková nátierka
Hermelínová nátierka
Jahodový džem - klasický
Štefánska sekaná pečienka
Jogurtovo-čokoládové rezy
Špagety carbonara so smotanou